Køb Adipex (75 mg) Danmark | Billige & Uden Recept

Adipex-P (Phentermine Hydrochlorid)

Brand Navne: Adipex, Adipex-P, Oby-Cap, Suprenza, T-Kost, Zantryl
Relaterede Lægemidler: Alli, Belviq, Belviq XR, Didrex, Fastin, Meridia, Qsymia, Saxenda, XenicalForfatter til artiklen: Læge S. Chiechi

Effektivitet og Anvendelser af Adipex

Adipex-p er en ganske populær medicin, der træffes for at undertrykke appetitten og opnå visse mål for vægttab. Det er tilrådeligt for alle patienter at kombinere brugen med regelmæssig motion og sund kost planer til behandling af fedme. Der er dog visse interaktioner, der kan ske med MAO-hæmmere og visse tricykliske antidepressiva. Mennesker har også brug for at lære mere om mulige bivirkninger, herunder nældefeber, forstoppelse, diarré, kvalme, opkastning og hypertension.

Hvordan Det Virker

Dybest set, Adipex er en medicin, der virker ved at undertrykke folks appetit, men dets nøjagtige virkningsmekanisme er ukendt. Det virker muligvis ved at handle på visse af hjernens centre, der er ansvarlig for at kontrollere appetitten. En anden vigtig detalje er, at denne medicin er lig med amfetamin, og dette betyder, at dens brug hæver blodtrykket, stimulerer nervesystemet og øger hjerte satser, men det skal kun bruges, mens man nøje overvåget af læger. Normalt er det kun de patienter, hvis body mass index) er højere end vist niveau er ordineret til at tage Adipex som deres kortsigtede fedme behandling og en del af deres vægt tab program, ud over at gøre øvelser og spise sund mad. Det er ikke tilladt at kombinere sit indtag med andre fedttab produkter, herunder fenfluramine, som denne form for kombination er relateret til alvorlige hjerte problemer.

Listen over Uønskede Virkninger

Nogle af de mest almindelige bivirkninger, der er forbundet med indtagelse af Adipex omfatter følgende:

  • Opkastning og kvalme;
  • Tør mund og diarré;
  • Unpleasanttaste og forstoppelse;
  • Hjertebanken og for højt blodtryk;
  • Nældefeber og maleimpotence;
  • Irregularheartrates.

Når det kommer til at virkningerne af dette lægemiddel på mennesker, er det centrale nervesystem, og de omfatter:

  • Svimmelhed og uro;
  • Søvnløshed og hyperaktivitet;
  • Rystelser.

Udover, at patienter ikke bør kombinere Adipex med fenfluramine, hvis de ikke ønsker at ende op med højt tryk i deres pulmonale arterier og visse fejl i hjerteklapperne. Hvis de tager det på en langsigtet basis, og de har en høj risiko for at udvikle deres psykiske og fysiske afhængighed af denne medicin. Der er visse abstinenser, at de kan opleve, herunder skælven, depression, træthed, døsighed og så videre.

Doser og Tilgængelige Formularer

Adipex kan findes i form af standard tabletter og mundtligt gå i opløsning piller, der er tilgængelige i forskellige styrker. Den mest almindelige dosis af denne medicin er 15-37.5 mg, der tages på daglig basis, og denne dosis skal tages én gang om dagen, 1-2 timer før patientens morgenmad.

Farligt Stof Kombinationer

Adipex er ganske svarende til amfetamin, så det burde ikke være kombineret med MAO-hæmmere, tricykliske antidepressiva, og Parnate, fordi dette stof kombination kan føre til forhøjet blodtryk og andre alvorlige bivirkninger. Endelig, at de patienter, som har diabetes, bør tage lavere doser af deres hypoglykæmisk medicin eller insulin.