Køb Modafinil Online Danmark | Provigil Uden Recept

Modafinil

Brand Navne: Provigil
Relaterede Lægemidler: Adderall, Cylert, Dexedrine Spansule, Effexor, Effexor XR, Eldepryl, Nuvigil, Pexeva, Plegridy, Ritalin, Sarafem, Silenor, Tofranil, Xyrem, Zoloft

Hvordan Brugen af Modafinil Kan Hjælpe

Mange mennesker vælger at bruge Modafinil til at fremme deres vågenhed, hvis de lider af overdreven søvnighed i forbindelse med sådanne sundhedsmæssige betingelser, som obstruktiv søvnapnø, narkolepsi og nogle andre. For eksempel, narkolepsi er en kronisk lidelse i rygmarven og hjernen kendetegnet ved at folk er ukontrollabel og tilbagevendende ønske om at sove. Søvnapnø er en sygdom, hvor søvn er altid afbrudt i nat på grund af overfladisk vejrtrækning eller pauser i vejrtrækning forårsaget af obstruktion af øvre luftveje. Udover, Madafinil kan behandle skifteholdsarbejde sovende uorden, som er en medicinsk tilstand, hvor den normale rytmer søvn er afbrudt, og det er forårsaget af arbejde i nat. Denne medicin kan findes som standard piller, der kommer i en sådan styrker som 100 mg og 200 mg.

Mulige Uønskede Symptomer, når du Tager Det

Der er nogle uønskede symptomer, som patienter kan udvikle sig, når du tager Modafinil, og de mest almindelige bivirkninger omfatter følgende:

  • Mild og moderateheadaches;
  • Kvalme og opkastning;
  • Upperrespiratorytract infektioner;
  • Unusualnervousness;
  • Søvnløshed og angst.

I sjældne tilfælde kan nogle mennesker oplever mere alvorlige symptomer, når du gennemgår denne behandling, såsom:

  • Alvorlige hudreaktioner;
  • Forhøjet blodtryk og besvimelse;
  • Multipleorganhypersensitivityreactions;
  • Suicidal adfærd og ideer og psykose;
  • Irregularheartbeats.

Farligt Stof Kombinationer

Brug af Modafinil kan både øge og reducere aktiviteten af leverenzymer, der er ansvarlig for metabolisering af andre meds, og dette er, hvad resultaterne i deres nedsat effektivitet og mulige bivirkninger. Derfor er lægerne nødt til at overvåge deres patienter, der gennemgår denne behandling, og sikre, at de ikke kombinere Modafinil med sådanne lægemidler som cyclosporin, hormonelle præventionsmidler, theophyllin, Buspirone, Coumadin, Tofranil, Inderal, Dilantin, Mesantoin, Norpramin, Rifadin, Nizoral, Tegretol, Sporanox og et par andre. Endvidere, patienter, der ikke bør kombinere indtag af Modafinil med alkohol drikkevarer.

Andre Interessante Fakta om Modafinil

Gravide og ammende kvinder bør være forsigtig, når du tager denne medicin, fordi dets anvendelse er kun tilladt, når det er klart nødvendigt. Når det kommer til korrekt doser, der er den mest udbredte dosis er 200 mg, der tages på daglig basis, og det maksimale man skal ikke være højere 400 mg. Det er tilrådeligt at bruge Modafinil i morgen, hvis patienter ønsker at behandle søvnapnø og narkolepsi. Men hvis de har skiftet arbejde, lidelse, er det nødvendigt at tage en pille en time før deres arbejde. Folk kan bruge denne medicin med eller uden måltider, og deres 400 mg dosis kan ikke være mere effektive end 200 mg.

For at opsummere, Modafinil er en oral medicin, der tages til at forbedre vågenhed i de patienter, der lider af overdreven søvnighed. Dens virkninger er ganske svarende til Nuvigil og amfetamin, fordi brugen af det fremmer folks vågenhed ved at stimulere deres hjerne.
Forfatter til artiklen: Læge S. Chiechi